– Jeg elsker brassespark

Xherdan Shaqiri har øvd seg på slike mål som det han scoret på lørdag.

30. jul 2018 kl 09.31 Johannes Steen

Xherdan Shaqiri introduserte seg som Liverpool-spiller foran 101,000 tilskuere i treningskampen mot Manchester United i Michigan lørdag.

På et innlegg fra Ben Woodburn var ikke sveitseren snauere enn å hoppe opp og fastsette resultatet på nydelig vis med en brassespark. Målscoreren selv er naturligvis fornøyd når han snakker med Liverpoolfc.com i kjøvannet av 4-1-seieren.

– Jeg tror jeg er vant til å gjøre det, sier han og ler.

Trener på brassespark

– Jeg har scoret mange ganger som dette, jeg elsker brassespark, så jeg trener på det noen ganger. Ballen var perfekt og hvorfor skal du ikke forsøke? Så jeg prøvde og det var et veldig vakkert mål.

– Det var en fantastisk dag. Det var masse fans her, det var min første kamp for denne store klubben og jeg er selvsagt veldig glad for det vakre målet.

– Det var utrolig å spille sammen med dette gode laget, du kan se at laget har fantastiske spillere. Jeg føler meg bra og er veldig lykkelig.

Tror på god sesongstart

– Jeg har spilt i mange store klubber og jeg vil hjelpe denne fremover, forhåpentligvis kan vi starte sesongen bra, sier spilleren som har spilt i Basel, Bayern Munchen og Inter og Stoke.

Jürgen Klopp ville ikke ta av, selv om det var Manchester United man feide av banen. Shaqiri tror imidlertid seieren vil gi laget en good boost.

– Det er viktig å ha gode treningskamper og denne var en bra for oss, og en vakker seier i tillegg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]