– Jeg håper å bli i Premier League

Xherdan Shaqiri antyder at han ønsker overgang til en større Premier-League klubb.

5. jul 2018 kl 11.16 Johannes Steen

Liverpool-linkede Xherdan Shaqiri har gitt vann på mølla for ryktene som knytter den sveitsiske landslagsspilleren til Anfield.

Xherdan Shaqiri er nå ute av VM, og Liverpool-korrespondent David Maddock i The Mirror har tidligere hevdet at Liverpool ville sette inn støtet for å sikre angriperen når han reiste hjem fra Russland.

– For øyeblikket kan jeg ikke si noe. Dere vil høre om fremtiden min snart.

– Jeg tenkte ikke på dette fordi jeg har fokusert på landslaget mitt og ville spille en god turnering for mitt lag og min nasjon. Det er ganske normalt å være obs på klubber som er interessert.

Tilgjengelig på billigsalg

Det har tidligere blitt spekulert i om Southampton kunne friste Shaqiri mer enn Liverpool ved å garantere spilletid, men Shaqiri antyder at han er mer ambisiøs enn som så.

– Det avhenger ikke alltid av meg. Så klart, jeg ønsker å spille på den største arenaen i fotballen. Det vet alle.

– Jeg håper å forbli i Premier League, men du vet aldri i fotball. Jeg utelukker ingenting.

Den kompakte sveitsiske vingen skal ikke være en av Jürgen Klopps hovedmål denne sommeren, men blir sett på som et rimelig kvalitetsalternativ som kan bidra meg bredde, fart og scoringer i Liverpool-angrepet.

Etter Stokes nedrykk skal klubbens juvel etter de fleste rapportene være tilgjengelig for så lite som mellom 12-13,5 millioner pund på grunn av en klausul i 26-åringens kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]