– Kanskje vil han gå til Liverpool, eller en annen klubb

Lyon-presidenten snakker om Nabil Fekir.

15. jul 2018 kl 08.22 Arild Skjæveland

Det er mye frem og tilbake med Lyons beryktede president Jean-Michel Aulas. Først var ikke Nabil Fekir til salgs uansett, så ble han nesten solgt, så var alle forhandlinger med Liverpool brutt. Nå har han uttalt seg igjen.

– Det virker som at Liverpool kan komme tilbake i bildet. Det er det jeg har lest i pressen, men jeg er ikke informert. Overgangen hans feilet i juni, men han har ikke latt seg påvirke av det, sier han til Le 10Sport.

– Han er fantastisk. Fokusert på VM, og med hjertet i Lyon. Vi har diskutert hans bror Yassin, som har signert proffkontrakt. Nabil er mye nærmere Lyon nå enn han var da vi snakket med Liverpool, sier Aulas.

Fekir vil fortsatt til Liverpool

Tidligere denne uken ble det rapportert at spilleren selv fortsatt ønsket en overgang til Anfield – og ville overbevise Lyon til å gjenoppta forhandlingene.

Fekir skal ha møtt Lyon-sjef Aulas to ganger i løpet av VM. Sist gang etter Frankrikes semifinaleseier over Belgia. Midtbanespillerens rådgiver, Jean-Pierre Bernes, var også med på å diskutere overgangen som kollapset.

Liverpool er bekymret for en gammel kneskade, og vil ha omstrukturert avtalen, ifølge David Maddock i The Mirror.

– Kanskje vil han gå til Liverpool, eller en annen klubb. Men dersom han blir i Lyon vil det bli et flott år for ham og for oss, sier Aulas til Le 10Sport.

Ifølge den franske sportstabloiden vil ikke Liverpool betale 60 millioner euro for spilleren som tidligere har slitt med kneet.

Nabil Fekir er i den franske troppen som kl 17.00 møter Dejan Lovren og Kroatia i VM-finalen i Moskva. Når VM er avsluttet kan en forvente å få svar på hva som vil skje med 24-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]