Gerrard tar Karius i forsvar– Karius ble bedre og bedre gjennom sesongen

Steven Gerrard tror at Karius' mentale styrke vil avgjøre om man trenger ny keeper eller ei.

6. jul 2018 kl 16.17 Johannes Steen

Etter de grove keepertabbene i Champions League-finalen og Liverpools keeperjakt, har mye handlet om Loris Karius denne sommeren.

Jürgen Klopp tok fredag sin landsmann i forsvar, og forklarte feilene med en hjernerystelse. Nå er Liverpool-legenden Steven Gerrard den siste til å forsvare målvakten.

– For å være helt fair med Karius, så ble han bedre og bedre gjennom sesongen, sier Gerrard ifølge LiverpoolEcho.

– Jeg tror det avgjørende er: Tror Jürgen at han har den mentale styrken til å komme tilbake? Er han kapabel til å legge det fra seg, gå videre og lære fra erfaringen?

Vil ikke gi opp en ung keeper

Det er ingen hemmelighet at Liverpool har jaktet en ny keeper, med Romas Alisson som den mest aktuelle. Imidlertid har man ikke lyktes å signere noen av førstevalgene, og dermed kan det se ut til at man nå går inn i en ny sesong med Karius som nummer én.

– Dersom Jürgen ikke tror han kan komme tilbake fra den hendelsen, vil han måtte gå ut på markedet for en ny målvakt, men Jürgen kjenner ham bedre enn jeg gjør, sier den ferske Rangers-manageren.

RANGERS-MANAGER:
RANGERS-MANAGER:  Steven Gerrad har blitt ansatt som manager for skotske Rangers, men engasjerer seg fortsatt for det som skjer i Liverpool

– Den enkle tingen å gjøre er å sette et kryss over navnet hans og forkaste ham, men man må huske at han tok Liverpool til finalen i Champions League.

Steven Gerrard tror at Karius vil vokse og bli enda bedre, og vil derfor ikke utelukke Karius på bakgrunn av én situasjon.

– Han er ung, så vi ønsker ikke å forkaste en god keeper, fordi han har potensialet til å bli svært god!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]