– Klopp har ikke annet valg enn å støtte Karius

Liverpools manager måtte forsvare og støtte Loris Karius, skriver Andy Hunter.

11. jul 2018 kl 09.56 Arild Skjæveland

Onsdag kveld sto Loris Karius andreomgangen i pre-seasonkampen mot Tranmere. På det som så ut til å være et ganske enkelt frispark ga han en håpløs retur som naboen over elva scoret på.

– Loris slipper inn dette målet, men vi kan ikke lage overskrifter for hver eneste tabbe. Tabber vil forekomme. Jeg liker det ikke, han liker det ikke, men det vil skje. Så la oss se fremover, og gjøre det beste ut av alle disse situasjonene ved å lære av dem. Det er slik det er, sa Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Har ikke valg

The Guardians journalist Andy Hunter var tilstede på Prenton Park i går kveld. I sin oppsummering av kampen skriver han at Klopp ikke har noe annet valg enn å stå ved sin målvakt slik situasjonen er nå.

«Med Romas prislapp på Alisson som gjør en handel umulig, og med Simon Mignolets fremtid usikker, har ikke Klopp noe annet valg enn å støtte sin landsmann», skriver Hunter.

Etter kampen fikk Klopp spørsmål om hvordan Karius kan holde seg unna søkelyset.

– Du kan stoppe det med å ikke spørre om det. Frem til han har hatt noen fantastiske kamper kan du ikke endre på det. Jobben vår er å støtte Loris. Det er en del av avtalen. Jeg har sett situasjoner som denne 500 ganger i mitt liv: ballen treffer brystet hans, men hva kan du gjøre?, svarer Klopp til Guardian.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]