Klopp: - Sturridge kan bli en avgjørende spiller

Jürgen Klopp bekrefter at Daniel Sturridge er i virkelig bra form, og at man håper å kunne hjelpe ham til å få en god sesong.

25. jul 2018 kl 14.41 Torbjørn Flatin

Kanskje den mest positive overraskelsen så langt under pre-season, er de stabilt gode taktene som Daniel Sturridge har vist. «Normalt» ville spissen ha slitt med skadeproblemer etter mange harde treningsøkter og påfølgende kamper, men Daniel virket lett og fin i steget og har både scoret og lagt opp til sjanser.

I et intervju med LFC TV synes manager Jürgen Klopp å bekrefte tidligere signaler, om at Daniel Sturridge ikke vil være et forventet navn på sommerens salgsliste, men at man håper angriperen kan bidra på Anfield.

Fortsatt bare 28 år er det lite trolig at det er en kø av klubber som kunne tenke seg å ta en sjanse på en spiller med hans skadehistorikk, og som i tillegg er en av de beste betalte hos LFC. Regnet som den beste avslutteren i klubben, kan han likevel spare Liverpool for mye penger dersom han igjen skulle greie å bidra stabilt og fjerne behovet for bedre dekning lengst fremme.


Viktig tidspunkt

- For å være ærlig, for øyeblikket ser han virkelig bra ut, erkjenner Jürgen Klopp i et intervju med LFC TV.

- Det er «cool» for ham, og det er det samme for oss. Dette er et veldig viktig tidspunkt for ham og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe ham mest mulig.

- Det har aldri vært tvil om kvaliteten til Daniel Sturridge. Jeg kommer ikke til å prøve å gjøre ham til den fysisk sterkeste i troppen, men den mest fysiske spilleren i troppen kan ikke spille fotball slik som Daniel Sturridge.

- Han har heller ikke anlegg for å bli maratonløperen i laget, men han kan være en veldig avgjørende spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]