Sturridge får en siste sjanse

Liverpool vil «tynne» troppen med en rekke forventede salg og utlån de nærmeste dagene, men det gjelder ikke for Daniel Sturridge.

24. jul 2018 kl 15.44 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo og deres ekspert på Liverpool FC, James Pearce, har Jürgen Klopp og klubben besluttet å beholde 28-årige Daniel Sturridge.

Den skaderammede spissen var ventet å være i salgsvinduet, igjen, etter at hans låneopphold hos West Bromwich nærmest sedvanlig ble påvirket av skadeproblemer i vår.

Sturridge har imidlertid vært en av Liverpools beste spillere så langt under pre-season, til dels i en noe dypere rolle, og hvor han bl.a. har kombinert godt med nyinnkjøpt Naby Keita. Ifølge Pearce skal Klopp også ha blitt imponert over den innstillingen og innsatsen som angriperen har vist under trening.

Daniel Sturridge står bokført med imponerende 63 mål på 133 kamper for Liverpool, hvorav en rekke av disse er som innbytter.

Liverpool skal nå være villig til å si fra seg en mulig salgssum for spilleren hvis kontrakt med en ukelønn på £120.000 går ut til neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]