Reiser til Frankrike med nye VM-spillere tilbake

Men minst to unggutter vil utelates fra troppen som reiser mandag.

30. jul 2018 kl 10.24 Johannes Steen

Søndag pekte Liverpool-troppen nesen hjemover til Merseyside etter oppholdet i USA. Et opphold som resulterte i tap mot Dortmund, men seiere mot begge Mancheste-klubbene i treningskampene i International Champions Cup.

Oppholdet i Liverpool bli imidlertid kortvarig, for allerede mandag reiser man videre til treningsleir i Evian i Frankrike. Der skal det ikke spilles kamper, men Klopp vil håpe på en god oppladning før de to siste pre-season-kampene mot Napoli og Torino.

Tar med seg kvartfinalistene

VM-kvartfinalistene Firmino og Alisson var i helgen tilbake på Melwood etter å ha hatt ferie siden Brasil røk ut av verdensmesterskapet. De to vil slutte seg til resten av troppen som reiser til Evian.

En som derimot ikke vil være med troppen, er Ben Woodburn. Aston Villa har innledet samtaler med Liverpool om et lån av 18-åringen, og han utelates dermed fra troppen for å gjennomføre en låneavtale.

Sheffield United og Wigan skal også være interesserte dersom han ikke skulle gå til Villa, og Klopp skal være innstilt på at førstelagserfaring vil være det beste for Waliseren.

Pedro Chrivella, som var med troppen til USA, vil ventelig heller ikke være med til Frankrike. Spanjolen skal være på vei til Rosenborg.

Fortsatt fire spillere på ferie

Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Simon Mignolet og sølvvinner Dejan Lovren har fortsatt ferie og vil ikke figurere på treningsleiren i Frankrike.

De fire vil etter planen slutte seg til troppen den 5. august (6. for Lovren), og det spørs om de vil være aktuelle sesongstarten mot West ham en uke senere den 12.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]