Rød representant i VM-finalen

Dejan Lovren ble den siste fra Liverpool som ble klar for semifinalene til neste uke, etter at Kroatia vant en dramatisk straffespark-konkurranse mot Russland.

7. jul 2018 kl 23.13 Torbjørn Flatin

I nok en thriller av en VM kamp stod det først 1-1 etter 90 minutter og så 2-2 etter ekstra-omganger, da vertslandet tok ut det siste de hadde av krefter og greide å presse fram en sen utligning.

Dermed blir det England – Kroatia på onsdag kveld, og med høyst sannsynligvis Jordan Henderson og Dejan Lovren fra start. Lovren spilte igjen hele kampen for kroatene. Det betyr igjen at det etter all sannsynlighet blir minst en spiller fra Liverpool på banen under finalen i Moskva neste søndag. Unge Trent Alexander-Arnold må trolig nøye seg med sin tidligere debut for England under dette mesterskapet, og blir igjen benkesliter.

I semifinalen på tirsdag møtes Frankrike og Belgia, og hvor Simon Mignolet vil være reserve for førstekeeper Thibaut Courtois hos belgierne.