Salah og Mané blir med på flyet til USA

Jürgen Klopp bekrefter at Liverpools lynvinger vil være med når troppen reiser til USA.

6. jul 2018 kl 14.54 Johannes Steen

Både Mohamed Salah og Sadio Mané er nå på ferie etter at begge spillernes landslag røk ut i gruppespillet av verdensmesterskapet i Russland.

Det er lite sannsynlig at de to vil være involvert i åpningskampen i Internatinal Champions Cup mot Charlotte den 22. juli, men de to kan komme til å spille i de to neste mot Manchester City og Manchester United, ifølge LiverpoolEcho.

Uansett vil de to bli med på turneen i statene, med avreise den 20. juli.

Verdensmesterkapet fører til at noen av spillerne får mindre sesongforberedelser enn optimalt, og de tre ukene er et minimum, skal vi tro Jürgen Klopp.

– De kommer tilbake før vår tur til Amerika. Da har de hatt tre uker ferie, pluss en, to, tre dager. Det er det du må ha, forteller Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi er i juli, vi startet pre-season i fjor i juli, så de siste 12 månedene har disse guttene bare hatt tre dager feire. Det er ganske intenst og nå venter nye 11-12 måneder på de!

– Det er det vi prøver å gi til alle, og så vil de bli involvert, så får vi se. De må så klart gjøre mye fysisk trening i USA og så får vi se når de kan spille og sånt. Men det å ha de tilbake vil være veldig fint.

Har fått hjemmelekser i ferien

Til tross for å ha ferie, har spillerne ifølge Klopp allerede startet med forberedelsene til neste sesong.

– De er naturlig i god form, det er sant. Kroppen er nå i hvilemodus og det er bra, men så må du tilpasse deg til fotballen.

– Tre uker feire er ikke lenge, og de starter ikke på samme punkt som resten av guttene har, nå etter fem og en halv uke. Det vil gå fort, men vi får se hvordan de er når de kommer tilbake.

– De har et program som de startet på allerede onsdag. Jeg har sett på programmet deres.. de vil være ok når de kommer til oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]