Se høydepunktene fra de første treningskampene

Det er ikke lett å få med seg alt på sommeren. Her kan du se høydepunktene fra Liverpools tre første treningskamper.

16. jul 2018 kl 20.38 Arve Vassbotten

Chester vs Liverpool 0-7:

Scoringsfest på hver side av pause

Lørdag 07.jul 1600 (Pre-season): To scoringer hver fra Harry Wilson og Daniel Sturridge, i tillegg til mål fra Milner str, Kent og Ings sørget for en solid gjennomføring i Chester. Til slutt ble det hele 7-0, etter at Chester ikke orket like mye den siste timen samtidig som Liverpool ble litt skarpere i sitt spill. Tomålscorerne Harry Wilson og Daniel Sturridge kan være fornøyd med sin åpning og hvis de fortsetter i det sporet kan de kanskje banke på førstelagstroppen til Jürgen Klopp. Unggutter som Curtis Jones og Sheyi Ojo synes vi også var friske, mens Ryan Kent hadde dagens scoring med et langskudd. Fabinho ble gradvis bedre i en noe dypere rolle enn det Naby Keita hadde, av nykomlingene, hvor sistnevnte fikk vist seg litt mer fram. Alt i alt en bra gjennomkjøring for 22 spillere som fikk 45 minutter midt i en tung treningsperiode.

Tranmere vs Liverpool 2-3:

Tabber av Karius og Chirivella

Tirsdag 10.jul 2030 (Pre-season): En solid førsteomgang og en svak andreomgang av Liverpool, som benyttet to helt ulike lag i de to omgangene. Mannskapet som spilte de siste 45 minuttene kan umulig være fornøyde med innsatsen, og spesielt Loris Karius og Pedro Chirivella kan stille seg i skammekroken. De to må ta de to baklengsmålene på sin kappe.

Først ga Karius en helt unødig retur på et ikke spesielt vanskelig frispark fra Norburn, og debutanten Smith kunne enkelt sette ballen i mål. Deretter slo Chirivella en håpløs støttepasning i retning Milner, som Soukouna snappet opp, og alene med Karius gjorde Tranmere-angriperen ingen feil.

Spillere som Divock Origi, Daniel Sturridge, Harry Wilson og Ben Woodburn styrket heller ikke sine aksjer hos Jürgen Klopp.

Sjansefattig og tamt på Gigg Lane

Lørdag 14.jul 2018 kl 16:00 (Pre-season): Liverpool stilte med to ulike lag i denne kampen, men verken de som spilte førsteomgangen eller de som fikk sjansen etter pause imponerte noen.

Det nærmeste Liverpool kom var to avslutninger som ble reddet på streken, samt Rafael Camacho sin sjanse helt på tampen. Ellers var Bury også farlig frempå, etter slurv defensivt fra LFC.

Loris Karius fikk en varm velkomst fra de tilreisende fra Liverpool etter pause, applauderte tilbake, og sto en time. Grunnen til at Danny Ward ikke var med i troppen, er at det er hans tur til å stå en time når Blackburn er motstander neste uke.

Alt i alt var det lite som fungerte, men det var sikkert en helt ok treningsøkt i varmen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]