Lite sannsynlig at Fekir forlater Lyon nå

Det er lite som tyder på at Liverpool og Lyon setter seg ved forhandlingsbordet igjen.

31. jul 2018 kl 08.27 Arild Skjæveland

Ifølge France Footballer det nå mer sannsynlig at Nabil Fekir kommer til å skriver under på en ny kontrakt med Lyon, enn at han forlater Parc Olympique Lyonnais denne sommeren.

Like før VM var han så og si klar for Liverpool. Klubbene var enige, personlige betingelser var i orden, og han hadde valgt draktnummer og gjort et intervju med klubbens TV-kanal. Så dukket det opp en bekymring på spillerens medisinske sjekk, og LFC ble engstelig over en tidligere kneskade.

Siden den gang har det ukentlig vært spekulasjoner om at partene vil starte forhandlinger igjen, men nå er det lite som tyder på det.

– Lite sannsynlig nå

I forrige uke var James Pearce i Liverpool Echo i et nettmøte med avisens lesere, der overganger var tema. Lyons president Jean-Michel Aulas har vært mye ute i media og snakket om sin spiller etter at overgangen gikk i vasken.

– Lyon er desperat etter en kjøper, og det passer dem at Liverpool stadig linkes til Fekir. Men jeg kan ikke se at Liverpool skal gå tilbake for ham nå, etter alt snakket om å få i stand avtalen som gikk i vasken. Bekymringene deres over kneet hans var for store. Det er synd, for han ville ha vært en spennende signering, svarte Pearce.

Jürgen Klopps uttalelser til avisene mandag kan tolkes i samme retning.

– Du kan ikke erstatte Coutinho med nøyaktig samme type spiller. Han er Phil Coutinho, og har en helt særegen spillestil. Taktisk en strålende spiller som kan spille som ving, nummer 10 eller nummer 8, sa han.

– Jeg ønsker ikke å sette noen av spillerne mine i en slik posisjon at folk konstant sier «han er Phils erstatter». Jeg synes det største vi gjorde i andre del av sesongen var at vi ikke måtte snakke så mye om Phil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]