– Sett bort fra baklengsmålene var det meste bra

Jürgen Klopp sier seg fornøyd med gjennomkjøringen Liverpool fikk på Prenton Park.

10. jul 2018 kl 23.43 Einar Kvande

Liverpool cruiset gjennom førsteomgangen mot Tranmere Rovers, og ledet komfortabelt 3-0 til pause i treningskampen på Prenton Park etter scoringer av Rafa Camacho, Sheyi Ojo og Adam Lallana. Men to tabber i løpet av kampens siste 18 minutter førte til en knepen 3-2 seier etter 90 minutter.

– Jeg så mye som var bra. Ser vi bort fra baklengsmålene var nesten alt bra. Jeg likte andreomgangen også, selv om vi kanskje ikke var like nådeløse da. Vi skapte mye, og spilte god fotball. Vi kom inn i de riktige rommene, selv om vi ikke var like gode på den siste tredjedelen som vi var i første omgang. Men det var ganske bra likevel, uttalte Klopp under sin pressekonferanse etter treningskampen.

– Første omgang var åpenbart god. Vi hadde mange store sjanser til å score. Men så slapp vi inn et par mål, noe som ikke var hyggelig. Det er situasjonen. Vi vant 3-2, ingen ble skadet og alle fikk 45 minutter men intensivt spill. Det er hva vi ønsket oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]