Skal involveres mot Chester

Fabinho og Naby Keïta får sine uoffisielle Liverpool-debuter på Swansway Chester Stadium.

5. jul 2018 kl 18.14 Marius Rabben

– Ja, forhåpentlig, svarer Jürgen Klopp på spørsmål fra klubbens nettside om fansen kan glede seg til å se de ferske Liverpool-spillerne i aksjon lørdag ettermiddag.

De røde skal ha noen treningsøkter til før treningskampen mot Chester, og Klopp tar derfor sine forbehold.

– Dessverre er det mye som kan skje i fotballen. Men hvis ingenting skjer, kommer de selvfølgelig til å spille, sier tyskeren.

Ikke bestemt lagoppstillinga

– Vi ønsker ikke å kaste bort tiden. De er med. Dette er vår første oppkjøringskamp, så la oss komme i gang! Om de kommer til å starte, det vet jeg ikke, for å være ærlig. Jeg har ikke satt opp noen lagoppstilling så langt, og må se an hvem som er tilgjengelige. Men ja, de kommer helt klart til å bli involvert.

Spillerne får 45 minutter

Liverpools pre-season startet mandag denne uka, og i første gjennomkjøring kommer ingen til å spille mer enn 45 minutter. Det betyr to forskjellige oppstillinger for hver omgang.

– Det er fornuftig med tanke på intensiteten. Etter ferier må guttene tilpasse seg intensiteten igjen og alt sånt, og alt vi har gjort på trening. Så det gir mening at de spiller 45 minutter.

– Jeg er ikke sikker på om vi har to fullstendige lag ettersom ikke alle posisjoner er dekket. Men det er planen. Dra dit og bli vant til skikkelig fotball igjen – det er derfor vi gjør dette. Så jeg gleder meg.

– Dette er den første lille testen for oss, og vi er forhåpentlig klare. Vi gjør dette med kroppen full av trening; vi tenker ikke særlig mye på kampene gjennom uka. Så det blir ganske intenst for guttene, særlig med tanke på temperaturene for øyeblikket. Men alt er bra – «let’s go»!

Kampen på lørdag har avspark kl. 16.00, og vises på LFCTV GO, Viasport og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]