– Total enighet med klubb og spiller

Alt ligger nå til rette for verdens dyreste keeperovergang. Ting tyder på at han flyr til Liverpool i kveld.

18. jul 2018 kl 16.33 Arve Vassbotten

Onsdag formiddag kom det rapporter fra Italia om at Liverpool og Roma har kommet til en enighet om en overgangssum for Roma-keeper Alisson på 65 millioner euro, en sum som kan stige til 75 millioner.

Alisson vil dersom overgangen gjennomføres, bli verdens desidert dyreste keeper. Prisen vil være på 66,8million pund ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Sluttføres de neste 24-48-timene

Nå meldes det også fra italienske medier at Liverpool og spilleren er enige om den personlige kontrakten. Dermed er det total enighet.

Liverpool Echo skriver at Alisson korter ned på ferien i Sardinia for å reise på medisinsk test. Pearce mener en bekreftelse kan komme de neste 24 til 48 timene. Italienske medier mener den medisinske testen kan komme lørdag.

Men allerede nå skal Alisson være på vei til Liverpool. Og han er observert på flyplassen i Roma.

– Jeg vil takke Roma-fansen, men nå er det et nytt kapittel, skal han ha sagt på flyplassen.

5-årskontrakt

Partene skal ha blitt enig om en femårskontrakt.

Beløpet for Alisson skal ifølge The Guardianbli betalt over to år.

Det rapporteres også at keeperen har hatt en samtale med Jürgen Klopp på tirsdag, og at Alisson er veldig fornøyd med at det er blitt enighet.

Det er lite sannsynlig at han blir med til preseason i USA, siden han har ferie etter VM. Dermed er det mest sannsynlig at han knytter seg til resten av troppen under treningsleiren i Frankrike i starten av august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]