– Vi får se hvordan de passer inn til slutt

Jürgen Klopp kommenterer situasjonen til Divock Origi og Daniel Sturridge.

11. jul 2018 kl 00.14 Einar Kvande

– De besitter alle kvalitetene som kreves, det kan du se. Vi så det for 4-5 dager siden også, at de er veldig gode fotballspillere, uttalte Klopp om duoen etter 3-2 seieren over Tranmere.

– Vi har våre ideer. Vi trenger disse guttene. Vi skal spille kampene, og vi skal gjennomføre treningsøktene. Dette er hyggelige karer, som det er trivelig å ha rundt seg. Vi får se hvordan de passer inn til slutt, la han til.

Akter å gi spillerne en sjanse

– Alt er opp til guttene selv. Min dør er vidåpen, så hvorfor skulle jeg ta en avgjørelse i dag? Jeg ser kampene. Jeg leder treningsøktene, og på et bestemt tidspunkt tar jeg en avgjørelse. Men det er ikke i dag, og det er ikke i neste uke, så vi har fortsatt litt tid.

– Alle har en plass her. Jeg ville vært helt sprø om jeg ikke ga disse guttene en sjanse. De er fantastiske spillere. De spiller fantastiske kamper. Så vi vil se hva som skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]