– Alderen er ikke et problem for Milner

Jürgen Klopp tror atleten Milner kan spille i flere år til.

24. aug 2018 kl 18.13 Johannes Steen

James Milner har hatt en meget god start på sesongen, hvor han tidvis briljerte i sesongåpningen mot West Ham som kanskje banens beste spiller, før han åpnet scoringskontoen for sesongen med en solid straffe mot Crystal Palace i kamp nummer to.

– Han startet i forskjellige posisjoner og vi spilte i forskjellige systemer, og så spilte han ventreback. Nå spiller han i en midtbane-rolle. Alle våre spillere er innflytelsesrike, slik skal det være, sa Klopp om Milner på pressekonferansen fredag.

I kjempeform

Til tross for å ha være i en alder som for fotballspillere regnes som gammelt, er det ingenting i veien med visekapteinens fysiske form. På banen løper han ofte mest, og i starten av pre-season knuste avholdsmannen resten av troppen da deres fysiske form skulle testes.

– For Milner er ikke alderen noe problem. Han er en naturlig atlet, så han kunne sikkert drevet med alle idretter og vært god i de, sier manageren.

– Noen spillere kan spille til de er 36, 37 eller 38 på grunn av deres fysiske grunnlag. Jeg er ganske sikker på at han er en av dem, bare han han er heldig nok med skader. Enden hans er ikke å se, og hans iver etter å forbedre seg er eksepsjonell.

GOD MATCH:
GOD MATCH:  Med sin allsidighet og profesjonelle innstilling har James Milner blitt en favoritt hos Jürgen Klopp.

Flere supportere tvilte nok litt da man hentet en James Milner mange trodde var over middagshøyden på en gratis overgang i 2015, men Liverpools nummer syv sine prestasjoner har bare blitt bedre og bedre. Nylig uttalte Klopp at James Milner kanskje nå hadde sin beste periode som fotballspiller, og at Yorkshire-gutten har tatt store steg de siste tre årene.

– Så, en veldig god fotballspiller. Om det det den beste tiden i hans karrière må du heller spørre ham om enn meg, fordi han har alltid vært en del av karrièren sin, noe jeg ikke har, sier Klopp noe mer forsiktig denne gangen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]