Vet ikke om Milner har vært bedre noen gang

Jürgen Klopp snakker om James Milner, og resten av midtbanen.

19. aug 2018 kl 08.39 Arild Skjæveland

Fra å være en det har vært snakket lite om, har James Milner fått mye oppmerksomhet den siste uken, etter sin flotte kamp mot West Ham forrige helg.

Jürgen Klopp vet ikke om han har sett visekapteinen sin bedre.

– James Milner har tatt store steg de siste tre årene. Jeg ønsker ikke å dømme karrieren hans, men det føles som at han er inne i sin beste periode av karrieren, sier Jürgen Klopp om 32-åringen, som er veteranen i dette Liverpool-laget.

Han skryter også av Gini Wijnaldum.

– Gini Wijnaldum – ingen snakker om ham. Han kom fra Newcastle som en nummer 10 eller ving. Han kan spille som nummer seks eller åtte på en måte jeg ikke vet om mange andre som kan, men det snakkes ikke om han. Slik er verden – når noe er nytt er det fantastisk, sier Klopp til Liverpool Echo.

Vet ikke hvor god Keita kan bli

Liverpools manager snakket om Milner og Wijnaldum etter å ha fått spørsmål om Naby Keita – som overbeviste stort i sin debut på Anfield.

– Vi aner ikke hvor bra Naby kan bli. Han er for ung til å vurderes slik, så hva kan vi si? Han har åpenbart lært veldig raskt allerede. Først årene i Østerrike og Leipzig, og nå her. Han omstiller seg stadig, og løfter seg til neste nivå. Han tilvenner seg andre spillere og bruker dem veldig bra, sier manageren.

– Jeg ønsker ikke å bygge det opp for mye. Dersom du spør meg hva hans største styrke er, så kunne jeg ikke sagt det heller. Han er en veldig smart fotballspiller.

Er ikke overrasket

Manageren har mange valgmuligheter på midten denne sesongen.

– Vi har bare snakket om disse tre, men Fabinho har ikke spilt et minutt enda, og han forventer vi store ting fra. Adam Lallana har vært skadet lenge. Du har også Xherdan Shaqiri.

– Alt dette er bra, men det skal være bra. Det er ikke som at vi er overrasket over det. Det er akkurat så bra som nødvendig, og nå må vi gjøre det beste utav det. Det er spennende, men det eneste vi kan gjøre er å jobbe hardt for å få mest mulig ut av det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]