– Det vanket et klapp på skuldra fra Klopp

George Johnston om det uventede innhoppet mot Torino.

16. aug 2018 kl 13.43 Einar Kvande

Da stopperkrisen var som verst i uken før ligastart fikk forsvarsspiller George Johnston et uventet innhopp for Liverpools førstelag i treningskampen mot Torino. En kamp de røde vant 3-1.

19-åringen fikk ikke så mange minuttene på banen, men de få minuttene han fikk ga så absolutt mersmak.

– Jeg fikk vite det i siste liten. Jeg visste ikke at jeg skulle spille før rundt middagstider, da manageren sa at jeg ville bli involvert, forteller Johnston til Liverpoolfc.com.

– Jeg var bare glad for at jeg fikk spille. Min far og min bestefar var på tribunen. De har alltid støttet meg, og har vært tilstede på nesten alle kampene jeg har spilt. De var også veldig glade, forteller tenåringen.

– Klopp sa bare at jeg hadde gjort det bra. Da jeg skulle entre banen sa han bare at jeg skulle nyte det. Han er veldig støttende som manager, og står spillerne ganske nær, noe som er til hjelp.

Drømmer om mer spilletid på førstelaget

Johnston har sett sine kamerater fra akademiet, Curtis Jones, Rafael Camacho og Nathaniel Phillips, få spille fast på førstelaget i sommerkampene. Det har vært en stor inspirasjon for forsvarsspilleren.

– Det har vært fint å se, for da skjønner du at det kan komme en mulighet for deg selv også. Du må bare fortsette å presse deg selv på trening og i kamper du spiller, i håp om å få muligheten.

Fast inventar på U23

Johnstons fokus nå er imidlertid U23-kampen mot Tottenham i morgen kveld.

– Når du entrer banen kommer du inn i din egen boble. Da er du i din egen verden, egentlig. Om det er mot Torino foran 40 000 fans på Anfield eller 3000 i helgen, spiller ingen rolle. Vi spilte mot Spurs på Anfield i fjor også. Vi vant den kampen, men tapte mot dem på bortebane.

– Nå håper vi på en ny seier, ettersom vi ikke vant i Brighton forrige helg. Det er noe ekstra med kampene på Anfield. Det vil komme en del folk, noe som vi ikke er så vant med, så det er litt spesielt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]