Kane har tatt League One med storm

Herbie Kane har fått en meget god start på sitt låneopphold i Doncaster Rovers, noe som U23-manager Neil Critchley har merket seg.

16. aug 2018 kl 11.58 Einar Kvande

– Herbie var enormt god for oss under preseason. Han kom tilbake etter ferien mer målbevisst enn noen gang. Det virket som han hadde tatt sitt spill til et nytt nivå, og han var således klar for et låneopphold, sier Critchley til Liverpoolfc.com.

– Han hadde lyst på utfordringen det er å spille for Doncaster. De har startet sesongen veldig bra under en god manager i Grant McCann, som utvikler unge spillere.

Doncaster ligger på andreplass i League One, som ett av fem lag som har full pott etter to kamper.

– Herbie visste at han sluttet seg til et lag med flere gode midtbanespillere, så han var klar over at det ville bli vanskelig å spille seg inn på laget. Herbie har tro på seg selv, men jeg tror han likevel var litt overrasket over at han spilte seg inn på laget så raskt. Han har levert noen fantastiske prestasjoner.

Utlånt frem til januar

– Utfordringen for ham nå er å levere stabilt på dette nivået, noe som er vanskelig for en ung gutt i Football League, når kampene kommer tett som hagl. Han spilte i ligacupen denne uken, og fikk være med på en ny seier. Jeg skal følge spent med på hvordan han gjør det fra nå av og frem til januar, avslutter U23-manageren.

Kan var ubenyttet reserve i den første kampen etter at han ble Doncaster-spiller, borte mot Southend den 4. august. Men så startet han da hans utlånsklubb banket Wydombe hele 3-0 på hjemmebane en uke senere. Det gjorde han også da Scunthorpe ble slått 2-1 i ligacupen for to dager siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]