– Dette er to lag som liker å holde ballen i laget

U23-manageren om hva man kan forvente av prestisjeoppgjøret i Premier League 2 på Anfield.

16. aug 2018 kl 11.19 Einar Kvande

Liverpool U23 startet Premier League 2 med en målløs forestilling i Brighton sist helg. I morgen kveld håper manager Neil Critchley at Anfield skal inspirere hans gutter til sesongens første seier, når Tottenham gjester L4.

– Gjennom 90 minutter var det mange aspekter ved vår prestasjon jeg var fornøyd med, sier Critchley til Liverpoolfc.com om den målløse kampen i Brighton.

Critchley er opptatt av at hans gutter skal forsøke å utføre i kamp det de har terpet på ute på treningsfeltet.

– Guttene forsøkte å gjøre det, men det ville seg bare ikke på den siste tredjedelen av banen. Innstillingen og tilnærmingen til kampen var imidlertid veldig bra.

– Jeg følte rett og slett at vi ikke fikk det vi fortjente, selv om Brighton nok vil argumentere med at de fortjente uavgjort på bakgrunn av sjansene de skapte. Vi holdt i alle fall buret rent, men det var skuffende å ikke få med seg alle tre poengene, konkluderer U23-manageren.

Solid sisteskanse

En som imponerte i Brighton var keeper Kamil Grabara.

– Det største komplimentet jeg kan gi Kamil er at jeg forventet at han skulle redde de skuddene han reddet. Det var fantastiske redninger, men jeg ville likevel ha blitt overrasket om han hadde sluppet inn en av de avslutningene. Vi trengte ham bakerst, og han gjorde viktige redninger for oss. Det er hva toppkeepere gjør, sier Critchley.

Spår en underholdende kamp

I morgen kveld klokken 20.00 står altså Tottenham på motsatt banehalvdel på Anfield, i sesongens andre kamp for Liverpool i Premier League 2.

– Jeg gleder meg. Jeg ser alltid frem til kampene vi spiller på Anfield. Det er spesielle begivenheter, som vekker appetitten hos oss.

– Vi spilte mot Tottenham på Anfield i fjor høst også, og leverte en veldig god kamp. Det blir to helt andre mannskaper som skal i aksjon denne gangen. Vi ser frem til kampen, og forhåpentligvis blir det en del publikum, ettersom det er skoleferie. Forhåpentligvis kan vi gi dem noe å juble for.

– Spillerne må bare være seg selv, og spille på vår måte. De må nyte kampen, og gjøre det til en minneverdig kveld. Det kan du kun gjøre ved å spille bra, og dersom vi spiller bra har vi en sjanse til å ta de tre poengene.

– Dette er to lag som liker å holde ballen i laget og angripe. Vi vil ikke få se et lag som legger seg bakpå for å forsvare seg. Det vil bli en underholdende kamp, og forhåpentligvis blir ballen mer på deres banehalvdel enn på vår. Vi er normalt en god del bedre på den siste tredjedelen enn vi var mot Brighton sist fredag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]