– Dette var forhåpentlig starten på noe spesielt

Men de røde lar seg ikke affisere av ligagull-spådommer, påpeker Virgil van Dijk.

13. aug 2018 kl 11.15 Marius Rabben

Optimismen rundt Liverpool er stor etter det sterke sommervinduet i kjølvannet av sesongen som ble avsluttet med Champions League-finale. I søndagens serieåpning leverte spillerne til forhåpningene og vant overlegent 4–0 over et renovert West Ham-lag.

– Vi har sett at media skriver om oss som ny ligamester, men vi bryr oss ikke om de tingene. Vi tar det bare kamp for kamp, sier van Dijk til Sky Sports etter trepoengeren.

– Veldig godt forberedt

Dette var faktisk Liverpools største seier i en ligastart på Anfield siden 1932. Og ingen andre i Premier League scoret så mange som fire denne runden, noe som betyr en tidlig tabelledelse for Anfield-klubben.

– Vi ønsker å gjøre det bra. Vi har lyst til å oppnå utrolige ting, så vi er nødt til å være klare for enhver utfordring, enhver kamp, som møter oss. Vi var veldig godt forberedt og gledet oss til denne kampen, og alle kunne se det, fortsetter van Dijk.

– For oss er nøkkelen at vi ikke ser for mye på andre lag. Vi må fokusere på oss selv og være klare for hvilken som helst motstander vi møter hver uke. Det er nøkkelen for øyeblikket.

– Klubben fortjener å få noe

Tre av fire sommerkjøp, Alisson Becker, Naby Keïta og Xherdan Shaqiri, fikk sin offisielle debut mot The Hammers, mens Fabinho satt på benken. Van Dijk får spørsmål om han forstår all praten om å være tittelutfordrer med tanke på pengebruken og de solide forsterkningene.

– Da jeg kom hit, var følelsen at jeg ønsket å vinne noe med denne utrolige klubben, sier stopperkjempen.

– Størrelsen på klubben og historien til klubben fortjener å få noe. Vi håper vi kan vi oppnå noe, men sesongen er veldig lang. Dette var forhåpentlig starten på noe spesielt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]