– En seier er en seier

James Milner innrømmer at Liverpool ikke spilte opp mot sitt beste mot Crystal Palace, men så lenge det ble seier synes han ikke det er noe problem.

22. aug 2018 kl 16.43 Einar Kvande

Liverpool-spillerne kunne ikke slappe av før det var spilt 93 minutter på Selhurst Park. Da satte Sadio Mané inn 2-0 scoringen og sikret de tre poengene.

– Vi må jobbe med å vinne alle typer kamper, sier Liverpools nummer 7 til Anfield-klubbens offisielle nettside.

– Det vet vi, og vi visste det ikke ville bli enkelt heller. Vi vet vi kan spille bedre og kontrollere kampen bedre da vi ledet i andre omgang, sier mannen som satte inn 1-0 for gjestene fra straffemerket.

– Selhurst Park er et vanskelig sted å komme til. Jeg tror ikke det blir mange lag som kommer hit og får en enkel kveld, det er sikkert. Derfor var dette en god prestasjon i og med at vi til slutt fikk det resultatet vi ønsket oss.

På hengende håret

Andros Townsend hadde en suser i tverrliggeren for vertene på stillingen 0-0, og Liverpool-keeper Alisson Becker måtte gjøre en utmerket redning på Luka Milivojevics frispark i andre omgang.

– Vi trodde selvsagt at vi ville spille litt bedre, og vi ønsket også å kontrollere kampen litt bedre i andre omgang, da vi ledet, sier Milner.

– Jeg synes ikke vi klarte det så bra som vi burde ha gjort. Men det handler om å vinne kampen og holde buret rent, og det er vi fornøyd med at vi klarte. Det er veldig viktig.

– Med de spillerne vi har fremover på banen, vet vi at vi har en god sjanse til å score ett mål i andre enden av banen dersom vi selv holder buret rent. Vi forsvarer oss som lag, helt fra keeperen og den bakre fireren til de som spiller helt der fremme. Alle forsvarer seg sammen. Derfor er vi så glade for at vi klarte å holde buret rent. Tre nye poeng gir oss en god start på sesongen.

Eldstemann i troppen

Milner er nå den eldste spilleren i Liverpool-troppen, etter at Ragnar Klavan ble solgt til Cagliari i forrige uke.

– Nå er det jeg som må fortelle de gamle vitsene. Jeg har pleid å la ham ta seg av slike ting. Nå står jeg igjen alene, spøker midtbanespilleren.

– Jeg føler meg i god form, og som jeg har sagt tidligere, når jeg kan overleve en preseason med Jürgen Klopp må kroppen være i orden. Så det går ikke så verst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]