Får veiledning av midtbanerivalene

Fabinho mener han har tilpasset seg godt etter overgangen til Liverpool.

26. aug 2018 kl 17.52 Arve Vassbotten

Tidligere i helgen snakket Jürgen Klopp om hvorfor Fabinho ennå ikke har spilt offisielle kamper for Liverpool etter overgangen fra Monaco i sommer. Klopp mener Fabinho trenger tid til å tilpasse seg og til å forstå posisjonen sin, slik både Andy Robertson og Alex Oxlade-Chamberlain trengte sist sesong.

Nå snakker også brasilianeren selv om den første tiden i Liverpool etter overgangen verdt 39,3 millioner pund i sommer.

– Jeg er klar over at det er en annen spillestil enn i Monaco. De var to på midtbanen der, mens her er det til vanlig tre. Midtbanepartnerne mine har hjulpet meg, og det samme har forsvaret.

Fått god hjelp

– Jeg visste at det ville bli endringer og jeg føler jeg har tilpasset meg bra. Jeg har søkt veiledning fra de andre spillerne rundt meg, og det har fungert veldig bra og jeg synes jeg gjorde det bra i preseason, sier Fabinho.

Han satt på benken i serieåpningen mot West Ham, men har ikke vært på benken de siste to kampene.

– Selv om systemene er litt annerledes, er det likheter også. Monaco hadde overganger som ligner på Liverpools. Jeg synes lagene kan sammenlignes på det området. Begge har veldig raske overganger, med alle de raske spillerne på topp. Jeg håper å bli like viktig her, som jeg var i Monaco, sier Fabinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]