– Han startet mesteparten av vårt spill

Andy Robertson forklarer hva Liverpools nye keeper, Alisson Becker, tilfører laget.

6. aug 2018 kl 11.36 Einar Kvande

Alisson Becker fikk sin Liverpool-debut i 5-0 seieren over Napoli på lørdag, og lagkamerat Andy Robertson føler at hans nye lagkamerat kan bli en nyttig tilvekst når ligaspillet kommer i gang til helgen.

– Alle keepere er ulike, så det tar litt tid å bli vant med hverandre. Kampen vi spilte var til hjelp for forsvaret i prosessen med å bli kjent med ham, og han må også bli vant til hvordan vi spiller, sier Robertson til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes han virket veldig komfortabel, og jeg tror vi vil bli ganske lett vant til ham.

– Han var veldig komfortabel med ballen, og han startet mesteparten av vårt spill. Det var en god kamp av ham, og jeg synes egentlig hele troppen presterte bra i denne kampen, fortsetter skotten.

Behersker engelsk godt

Alisson sluttet seg til Liverpool-troppen så sent som under treningsleiren i Evian i begynnelsen av forrige uke.

– Han har funnet seg godt til rette fra første dag av, sier venstreback Robertson.

– Etter det første intervjuet han ga tror jeg alle var klar over at han snakket engelsk veldig godt, så prosessen med å finne seg til rette er over for ham. Han er allerede en del av troppen.

– Mot Napoli viste han at han hører til hos oss. Han virket komfortabel, og reddet de ballene han måtte redde når han ble satt på prøver. Jeg håper det fortsetter slik, og at dette gir ham enda mer selvtillit enn han allerede har. Det vil komme godt med i sesongen vi har foran oss, avslutter Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]