INGEN OVERGANG  Danny Ings vil trolig være Liverpool-spiller også etter klokken 18.00 i kveld.

Har ikke mottatt noen seriøse bud

Danny Ings kan bli værende i Liverpool.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at det nå er tvilsomt om Danny Ings kommer til å forlate Liverpool før transfervinduet stenger klokken 18.00 i ettermiddag.

Liverpool har fortsatt ikke mottatt noen seriøse bud på den tidligere Burnley-spissen. Flere Premier League-klubber har vist interesse for ham i sommer, etter at Ings informerte Jürgen Klopp om at han ønsker å finne seg en ny klubb for å spille fast førstelagsfotball.

Liverpool følte seg sikre på at de ville få rundt 20 millioner pund for Ings, men så langt har ingen klubber vært villige til å betale en slik sum.

Går for Ayew

Crystal Palace var favoritter til å sikre seg Ings, men Croydon-klubben har istedet bestemt seg for å hente Jordan Ayew på et sesonglangt lån fra Swansea.

Pearce melder at Ings etter planen skal trene med Liverpool på Melwood i dag, og Echo-journalisten tror ikke at spilleren finner seg noen ny klubb før transfervinduet stenger klokken 18.00 om det ikke skjer noe helt spesielt.

26-åringen var tilbake i spill etter en ankelskade da Liverpool spilte treningskamp mot Torino på tirsdag. Han kan fortsatt finne seg en ny klubb i utlandet etter at transfervinduet for inngående overganger i Premier League stenger i kveld.

Pearce skriver at Klopp ikke aktivt forsøker å bli kvitt Ings, da Liverpool-manageren anser angriperen som en verdifull spiller å ha i sin tropp.

Ingen ut heller

Echo-journalisten slår forøvrig fast at det ikke er noen nye spillere på vei inn porten på Anfield i dag. Pearce tror ikke lenger det blir noen spilleravganger heller.

Flere Championship-klubber, inkludert West Bromwich, har vist interesse for Sheyi Ojo. Liverpool har vært forberedt på å selge vingen for 15 millioner pund, men det har ikke kommet noen bud i den størrelsesorden, og nå ser det ut til at Ojo vil bli lånt ut denne sesongen. Det haster imidlertid ikke med noe utlån, da Football League-klubbene kan låne spillere ut denne måneden.

I de fleste ligaer i Europa stenger ikke transfervinduet før den 31. august, så Liverpool har fortsatt god tid til å kvitte seg med spillere som Lazar Markovic, Divock Origi, Simon Mignolet og Pedro Chirivella.

Del

Danny Ings

18.08.2018 18:16

Dagens ligakamperIngs scoret sitt første for sin nye klubb

Og de helrøde slipper å møte Jamie Vardy på King Power Stadium.

15.08.2018 17:25

– Jeg fikk ikke sove og ville bare komme i gang

Danny Ings var desperat etter å få i boks overgangen til Southampton.

10.08.2018 18:46

20 prosent av profitten til Burnley

En bit av overgangssummen fra Southampton går til Ings’ tidligere klubb.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.08.2018 kl 22:06

Liten, men størst av dem alle

Han er ny på Liverpools stjernehimmel. Det var mange gode Liverpool-spillere på Selhurst Park, men Naby Keita var best av dem alle.

+
20.08.2018 kl 22:00

Stopperkjempen er glad for å ha fått en keeperkjempe bak seg

Virgil van Dijk mener at Alisson gir Liverpool-forsvaret den nødvendige roen.

+
20.08.2018 kl 21:23

– Det var en veldig vanskelig kamp

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag virkelig måtte jobbe for poengene på Selhurst Park.

+
20.08.2018 kl 16:53

Dersom Karius presterer bra i Tyrkia er Besiktas forpliktet til å kjøpe ham

Flere detaljer rundt Loris Karius sin låneovergang til Besiktas er kommet frem i lyset.

+