INGEN OVERGANG  Danny Ings vil trolig være Liverpool-spiller også etter klokken 18.00 i kveld.

Har ikke mottatt noen seriøse bud

Danny Ings kan bli værende i Liverpool.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at det nå er tvilsomt om Danny Ings kommer til å forlate Liverpool før transfervinduet stenger klokken 18.00 i ettermiddag.

Liverpool har fortsatt ikke mottatt noen seriøse bud på den tidligere Burnley-spissen. Flere Premier League-klubber har vist interesse for ham i sommer, etter at Ings informerte Jürgen Klopp om at han ønsker å finne seg en ny klubb for å spille fast førstelagsfotball.

Liverpool følte seg sikre på at de ville få rundt 20 millioner pund for Ings, men så langt har ingen klubber vært villige til å betale en slik sum.

Går for Ayew

Crystal Palace var favoritter til å sikre seg Ings, men Croydon-klubben har istedet bestemt seg for å hente Jordan Ayew på et sesonglangt lån fra Swansea.

Pearce melder at Ings etter planen skal trene med Liverpool på Melwood i dag, og Echo-journalisten tror ikke at spilleren finner seg noen ny klubb før transfervinduet stenger klokken 18.00 om det ikke skjer noe helt spesielt.

26-åringen var tilbake i spill etter en ankelskade da Liverpool spilte treningskamp mot Torino på tirsdag. Han kan fortsatt finne seg en ny klubb i utlandet etter at transfervinduet for inngående overganger i Premier League stenger i kveld.

Pearce skriver at Klopp ikke aktivt forsøker å bli kvitt Ings, da Liverpool-manageren anser angriperen som en verdifull spiller å ha i sin tropp.

Ingen ut heller

Echo-journalisten slår forøvrig fast at det ikke er noen nye spillere på vei inn porten på Anfield i dag. Pearce tror ikke lenger det blir noen spilleravganger heller.

Flere Championship-klubber, inkludert West Bromwich, har vist interesse for Sheyi Ojo. Liverpool har vært forberedt på å selge vingen for 15 millioner pund, men det har ikke kommet noen bud i den størrelsesorden, og nå ser det ut til at Ojo vil bli lånt ut denne sesongen. Det haster imidlertid ikke med noe utlån, da Football League-klubbene kan låne spillere ut denne måneden.

I de fleste ligaer i Europa stenger ikke transfervinduet før den 31. august, så Liverpool har fortsatt god tid til å kvitte seg med spillere som Lazar Markovic, Divock Origi, Simon Mignolet og Pedro Chirivella.

Del

Danny Ings

28.09.2018 10:28

– Vi signerte papirene på rullebanen

Det ble dramatisk for Danny Ings på «deadline day».

22.09.2018 09:00

– Vi er glade for at Danny Ings ikke spiller i dag

Jordan Henderson har merket seg den tidligere lagkameratens gode form siden Ings kom til Southampton.

21.09.2018 23:35

– Ings viser at han er en toppspiller

Joe Gomez holder fortsatt kontakten med kompisen Danny Ings.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.10.2018 kl 21:38

Klopp med «enormt» Fabinho-hint

Fabinho skal være så å si spikret i startoppstillingen mot Røde Stjerne.

+
23.10.2018 kl 18:46

Grujic advarer Klopp før møtet med gamleklubben

Marko Grujic følger fortsatt godt med på hva som skjer i Røde Stjerne. Han mener tapet av Marko Marin kommer til å bli merkbart.

+
23.10.2018 kl 17:32

Treningsbildene: – En spesiell bursdagsfeiring

Som vanlig før en Champions League-kamp, var det åpen trening på Melwood. Vi gir deg et knippe av treningsbildene.

+
23.10.2018 kl 15:50

Klopps herlige svar fikk journalistene til å bryte ut i latter

Samtidig passet Jurgen Klopp på å advare mot hva som venter hans disipler onsdag kveld.

+