Har ikke mottatt noen seriøse bud

Danny Ings kan bli værende i Liverpool.

9. aug 2018 kl 12.58 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo skriver at det nå er tvilsomt om Danny Ings kommer til å forlate Liverpool før transfervinduet stenger klokken 18.00 i ettermiddag.

Liverpool har fortsatt ikke mottatt noen seriøse bud på den tidligere Burnley-spissen. Flere Premier League-klubber har vist interesse for ham i sommer, etter at Ings informerte Jürgen Klopp om at han ønsker å finne seg en ny klubb for å spille fast førstelagsfotball.

Liverpool følte seg sikre på at de ville få rundt 20 millioner pund for Ings, men så langt har ingen klubber vært villige til å betale en slik sum.

Går for Ayew

Crystal Palace var favoritter til å sikre seg Ings, men Croydon-klubben har istedet bestemt seg for å hente Jordan Ayew på et sesonglangt lån fra Swansea.

Pearce melder at Ings etter planen skal trene med Liverpool på Melwood i dag, og Echo-journalisten tror ikke at spilleren finner seg noen ny klubb før transfervinduet stenger klokken 18.00 om det ikke skjer noe helt spesielt.

26-åringen var tilbake i spill etter en ankelskade da Liverpool spilte treningskamp mot Torino på tirsdag. Han kan fortsatt finne seg en ny klubb i utlandet etter at transfervinduet for inngående overganger i Premier League stenger i kveld.

Pearce skriver at Klopp ikke aktivt forsøker å bli kvitt Ings, da Liverpool-manageren anser angriperen som en verdifull spiller å ha i sin tropp.

Ingen ut heller

Echo-journalisten slår forøvrig fast at det ikke er noen nye spillere på vei inn porten på Anfield i dag. Pearce tror ikke lenger det blir noen spilleravganger heller.

Flere Championship-klubber, inkludert West Bromwich, har vist interesse for Sheyi Ojo. Liverpool har vært forberedt på å selge vingen for 15 millioner pund, men det har ikke kommet noen bud i den størrelsesorden, og nå ser det ut til at Ojo vil bli lånt ut denne sesongen. Det haster imidlertid ikke med noe utlån, da Football League-klubbene kan låne spillere ut denne måneden.

I de fleste ligaer i Europa stenger ikke transfervinduet før den 31. august, så Liverpool har fortsatt god tid til å kvitte seg med spillere som Lazar Markovic, Divock Origi, Simon Mignolet og Pedro Chirivella.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]