Hodgson tror Liverpool kan kjempe om tittelen

Men Roy Hodgson har en plan for å skape problemer for sin gamle klubb mandag kveld.

19. aug 2018 kl 10.33 Arild Skjæveland

Mandag kveld drar Liverpool til Selhurst Park for å møte Roy Hodgson og Crystal Palace. London-klubbens 71 år gamle manager tror hans gamle klubb kan være med og kjempe om tittelen.

– Det er en stor klubb, men det er lenge siden jeg var der. De som eier klubben nå er ikke de samme som ansatte meg, og har tatt klubben videre. Det vi ser i dag er et veldig annerledes Liverpool enn det jeg jobbet for, for dagens utgave har investert mye penger. Vi hadde ingen penger å bruke. De har brukt en del penger med årene, sier Hodgson til Daily Mail.

– Liverpool har vært bra de to siste sesongene, og blir bedre hele tiden. Forrige sesong var strålende for dem, med å komme til en Champions League-finale. I år vil de ønske å bygge videre på det og utfordre om ligaen, sier Hodgson.

Har en plan

Hodgson tror Mohamed Salah vil klare å følge opp fjorårets strålende sesong, om han kan takle presset.

– Jeg er ikke i tvil om at han vil være god denne sesongen, på grunn av ferdighetene han har. Men folk vil ha store forventninger til ham og klubben, og det er ikke alltid så lett å håndtere for verken spiller eller klubb.

Palace-manageren forventer at det blir tøft på mandag.

– Du spiller mot spillere som har kostet mye penger. Spillere som er sterke, og gode tekniske ferdigheter, og er gode fysisk. Jeg tror ikke at vi nødvendigvis kan stoppe dem fra å være i nærheten av målet vårt i 90 minutter. Det er kanskje et urealistisk mål, men vi håper at vi kan holde dem stille nok for oss til å ha ballen og skape dem problemer, og få et resultat fra kampen. Det er ikke mer komplisert enn det.

Crystal Palace - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]