– Jeg føler meg i bra form

Men 2–0-scorer Georginio Wijnaldum vil ha flere mål.

5. aug 2018 kl 10.25 Johannes Steen

Lørdag kveld startet Georginio Wijnaldum kampen da Liverpool banket Napoli 5-0 i Dublin. Nederlenderen er fornøyd med oppvisningen mot italienerne

– Det var en god økt mot et godt lag, sier Wijnaldum til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Jeg synes alt vi gjorde gikk bra. Alt fungerte utenom de siste 10 minuttene av første omgang da rommene på midtbanen ble alt for store, så hver gang de hadde ballen spilte de den mellom rommene. Det var vanskelig fordi vi måtte løpe mye, men jeg tror at om du ser på helheten spilte vi en bra kamp.

Ønsker å score mer

Kampen kommer like etter fem tøffe treningsdager i Frankrike med opp til tre økter om dagen. Wijnaldum selv hadde sine første økter etter skadeproblemer som holdt han ute deler av USA-turen.

– Jeg føler meg i bra form, men det har vært en tøff uke. Vi trene mye av tiden og det var mye tøffere enn det var i Amerika. Jeg synes vi gjorde det godt, sier 27-åringen.

Da Jürgen Klopp hentet Wijnaldum til klubben, var nederlenderens fleksibilitet noe av det tyskeren fremhevet. På slutten av forrige sesong spilte Liverpools nummer 5 ved flere anledninger på den defensive midtbaneplassen.

Men denne gangen noterte Wijnaldum seg for mål da han ruvet over alle i lufta og stanget inn 2–0-målet. Som fotballspillere flest ønsker han seg flere mål.

– Alle spillere ønsker å score mer. Jeg liker å score mål ettersom at før i tiden var jeg vant til det. Så klart, jeg spiller annerledes nå, men jeg vet jeg kan score mål så jeg ønsker å legge det til i spillet mitt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]