Klopp ville ikke oppgi noe antall spillere som kan forsvinne

Transfervinduet for utgående overganger er fortsatt åpent.

17. aug 2018 kl 15.36 Einar Kvande

Under sin pressekonferanse i dag ble Jürgen Klopp spurt om hvor mange spillere som kan forsvinne fra Liverpool før transfervinduet stenger den 31. august.

– Det avhenger av situasjonen, og hvilke bud som kommer, svarte Liverpool-manageren.

– Det første vi må spørre oss selv er hvordan våre egne behov er. Kan vi gi spilleren muligheten til å dra dersom han ønsker det? Kan vi gjøre det, eller kan vi det ikke? Det er hva det handler om. Dersom det kommer et bud må vi akseptere det eller avvise det.

– Det er kanskje et lite problem at transfervinduet er stengt i England, mens resten av Europa fortsatt venter på det øyeblikket at vinduet stenger, og de forsøker nå å sikre seg gode fotballspillere til dumpingpriser. Det vil ikke skje. Vi er ikke i en finansiell situasjon der vi må kvitte oss med spillere.

– Jeg ønsker å sitte igjen med en veldig god tropp, og jo flere spillere jeg har, jo bedre er det.

– Men jeg tror virkelig vi kan gi noen få spillere muligheten til å dra. Vi får se hvor mange. Jeg har ikke noe eksakt tall i tankene for øyeblikket.

Fikk spørsmål om Klavan

Klopp ble spurt spesifikt om fremtiden til midtstopper Ragnar Klavan, som synes å være på vei til Cagliari i Serie A.

– For det første så har jeg ikke hørt noe om at en slik overgang er endelig i orden, så jeg kan ikke si noe om det.

– Men jeg har sagt det før, generelt sett er det mulig at spillere fortsatt vil forlate klubben. Dersom det skjer, må det være bra for begge parter - eller til og med alle de tre partene. Det er målet vi har under slike omstendigheter. Vi får se hva som skjer.

– Ingen spiller vil forlate klubben uten at jeg tillater det. Så, dersom han forlater oss, så har jeg sagt ja til det. Slik er det bare.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]