Liverpool vil bare tillate permanent avtale for Origi

Dersom Borussia Dortmund skal gjøre en utlånsavtale for Divock Origi må de forplikte seg til å kjøpe ham ved utlånets slutt.

23. aug 2018 kl 00.18 Torbjørn Flatin

Ifølge Telegraph skal Liverpool ikke være villig til å bare låne ut Divock Origi, siden angriperen kun har to år igjen av sin kontrakt på Anfield. Borussia Dortmund skal på sin side ikke være villig til å punge ut med £27M for belgieren, som skal være prisforlangende fra de røde.

Avisen tror at Liverpool kan være villig til å redusere prisen, slik de skal ha gjort med Danny Ings fra £24M til £20M, ved at Borussia låner Origi for neste sesong men også forplikter seg til så å signere angriperen permanent.

Origi skal være villig til å reise til Bundesliga og Dortmund, men har heller ingen motvilje mot å kjempe om en plass i Liverpool. Hans markedsverdi kan imidlertid raskt synke dersom kontrakten fortsetter å løpe ut.

Divock Origi har tidligere vært lånt ut til Wolfsburg, og var også utlånt til sin opprinnelige klubb Lille en sesong før han ankom LFC i 2015.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]