Origi kan bli lagkamerat med Karius

Fredag stenger overgangsvinduet for de andre europeiske ligaene. Her er spillerne som kan forsvinne fra Liverpool.

29. aug 2018 kl 20.38 Arve Vassbotten

Liverpool er ferdig med å handle denne sommeren, men fortsatt kan klubben selge eller låne ut spillere før overgangsvinduet i de fleste andre europeiske ligaene stenger i løpet av fredag 31. august.

Ifølge Liverpool Echo er Divock Origi spilleren det er knyttet mest interesse rundt. En av klubben som er interessert i den belgiske spissen er Besiktas, som nylig også sikret seg Loris Karius på lån.

Origi eller Solanke?

Liverpool har allerede avbrutt forhandlingene med Borussia Dortmund. De ville heller låne 23-åringen enn å betale 27 millioner pund, som klubben krevde. Men det er likevel ventet at Origi vil finne seg en ny klubb før uka er omme.

Skulle Origi bli værende, kan det være at det isteden er Dominic Solanke som ender på lån. Steven Gerrard er interessert i å få han til Rangers.

Markovic tilbake til Belgia?

Lazar Markovic er en annen som sannsynligvis forsvinner. De to belgiske klubbene Standard Liege og Anderlecht ønsker å låne han ut sesongen. Markovic tilbragte også tid i Anderlecht sist sesong.

Det skal også være andre klubber som er interessert i serberen som nå har under et år igjen av kontrakten.

Sheyi Ojo skal være nær et lån til franske Stade de Reims, og også Pedro Chirivella, som avslo Rosenborg tidligere i overgangsvinduet kan forsvinne.

Simon Mignolet har uttrykt misnøye med at Karius fikk dra på lån og ikke han, men han har fått beskjed om å bli værende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]