– Scoringen rett før pause kom på et perfekt tidspunkt

Jürgen Klopp mener at 2-0 scoringen ble viktig for utfallet av kampen mot West Ham.

12. aug 2018 kl 20.12 Einar Kvande

– Ingen vet eksakt hvor bra du har gjort det og hvor god preseason egentlig var. Du ser hele tiden ting under preseason, mot ulike motstandrere og i ulike situasjoner, men nå som vi er i gang med Premier League er det en skikkelig kamp, og det var umiddelbart den største forskjellen i dag. Du håper som manager at laget er klar for dette, for du kan egentlig ikke teste det på forhånd, før det er en realitet. Starten var god, slo Jürgen Klopp fast under pressekonferansen etter 4-0 over West Ham.

– Etter at vi tok ledelsen 1-0 dominerte vi ikke like mye lenger. Vi var preget av hvor intenst det hadde vært. Det opplevde vi aldri under preseason, for du byttet ut hele laget etter 60 minutter. Da er det ikke noe problem om du føler deg sliten etter 25 minutter eller en halvtime, for du vet det ikke er så lenge igjen. Men nå ønsker du å spille hele kampen. Det er noe helt annet.

The Hammers fikk noen dødballer

– Du kunne se at vi ikke var like kompakte lenger, i den perioden hvor Arnautovic hadde en sjanse, og West Ham hadde noen dødballer. De hadde selvsagt et lag med høyere spillere enn oss i dag, så det var litt vanskelig for oss, med vinden i tillegg.

– Men så scoret vi på et perfekt tidspunkt, rett før pause. Helt perfekt. Deretter scoret vi det tredje målet, og så det fjerde etter at Daniel hadde vært på banen i åtte sekunder eller noe. Det var veldig kult.

– Så resultatet var godt, og prestasjonen var god. La oss fortsette slik.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]