Lovren vil være ute noen uker

Jürgen Klopp med oppdatering på skaden til Dejan Lovren.

12. aug 2018 kl 19.14 Einar Kvande

Etter 4-0 seieren over West Ham bekreftet Jürgen Klopp at Dejan Lovren ikke vil være aktuell for spill de nærmeste ukene.

Midtstopperen kom hjem fra VM med det som Liverpoolfc.com beskriver som et bekken-problem, men som av kroatiske kilder tidligere i uken ble beskrevet som problemer med magemusklene.

Uansett må Lovren regne med å måtte stå over de kommende Liverpool-kampene på grunn av skaden.

– Han er ikke skadefri, bekreftet Jürgen Klopp under sin pressekonferanse etter seieren over The Hammers.

– La meg si det slik, han hadde allerede en del problemer med dette forrige sesong, men han klarte selvsagt å spille, og han spilte veldig bra.

– Restitusjonsdagene var alltid nok til at det ikke var et problem lenger, og han kunne gjennomføre neste økt igjen. Vi trente ikke så mye mot slutten av sesongen, selvsagt, fordi vi spilte mer eller mindre konstant. Men han spilte også konstant.

Det ble verre under VM

– Nå, under VM, spilte han i 120 minutter i tre kamper, og det ble litt verre. Jeg er ganske sikker på at skaden vil roe seg ned igjen i løpet av en uke, to eller tre. I løpet av den tiden kan han trolig trene igjen allerede, men ikke fullt treningsprogram. Det vil ta litt tid.

– Til slutt vil jeg si at det er alvorlig, men ikke forferdelig alvorlig heller. Vi trenger ikke å frykte at dette er noe han må leve med for alltid. For øyeblikket er han ikke tilgjengelig for spill, det er sant.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]