LigarundenUnited tapte etter Citys maktdemonstrasjon

Nå er det kun Liverpools bortemøte med Crystal Palace som gjenstår i runde to.

19. aug 2018 kl 19.14 Arild Skjæveland

Etter Crystal Palace mandag kveld, er det Brighton & Hove Albion som er Liverpools neste motstander i ligaen.

Chris Hughtons menn gjester Anfield neste lørdag, og vil være et lag fulle av selvtillit, etter å ha slått Manchester United hjemme på Amex Stadium.

Glen Murray ga vertene ledelsen på nydelig vis, før Shane Duffy økte ledelsen. Romelu Lukaku reduserte, før Pascal Gross la på til 3-1 fra straffemerket like før pause. Fem minutter på overtid reduserte Paul Pogba igjen fra straffemerket.

Brighton mistet sin kaptein Lewis Dunk med skade tidlig, og det er usikkert om han blir frisk til neste helg.

Det var en litt merkelig fotballkamp, og ikke til å bli klok på om Liverpool bør føle de har noe å frykte fra Brighton, eller om det var José Mourinhos lag som bare var så fantasiløse og svake.

City overbeviste

Tidligere søndag hadde Manchester City vist at de ikke trenger Kevin De Bruyne for å vinne fotballkamper i Premier League.

Anført en strålende Sergio Aguero knuste de David Wagners Huddersfield-lag, og ga seg ikke før de hadde scoret seks ganger. Gorenc Stankovic scoret Huddersfields trøstemål.

City topper nå tabellen med 8-1 i målforskjell etter to seire.

Normalt bunnsolide Burnley tapte 3-1 hjemme mot Watford, som har hatt en tendens til å starte sesongene bra. Andre Gray scoret gjestenes første mål, før James Tarkowski utlignet.

Scoringer fra kaptein Troy Deeney og Will Hughes i den andre omgangen gjorde at alle poengene ble med til London.

Crystal Palace - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium