Vi fulgte pressekonferansen:Klopp: – Mané er en managers drøm

Jürgen Klopp møtte pressen i forkant av Brighton-kampen, og kommenterte Dejan Lovren-skaden, Sadio Mané-kontrakten og Alissons prestasjoner.

24. aug 2018 kl 13.55 Arve Corneliussen

Om Karius:

– Ingenting er bestemt. Hvis det skjer, skal jeg kommentere det. Ting forandrer seg i fotball, og hvis det gjør det, skal jeg kommentere det. Men ikke før det.

Om Mané:

– Han er i sin tredje sesong her. Vi visste vi fikk en god spiller fra Southampton. Visste vi hvor god? Det vil jeg ikke si. Han har forbedret seg konstant. Han er fortsatt på en lang kontrakt.

– Hvordan kan han forbedre seg?

– Å være stabil er en utfordring for alle. Også å håndtere vanskelige situasjoner, og det er ikke noe annerledes for Sadio. Han er en fotballspiller, han kan forbedre mange ting. Kan han bli kjappere? Sikkert ikke. Venstrefoten? Kanskje litt. Vi ville ha ham i laget på grunn av kvalitetene sine, og han har allerede blitt mer stabil. Han er en managers drøm.

Om Brighton:

– Vi kan ikke sammenligne denne kampen med den forrige. Da hadde de sikret plassen, og vi måtte kjempe. Jeg har voldsom respekt for Chris Hughtons lag. Mot Manchester United var de enormt godt organiserte. Vi må være våkne og klare for jobben som skal gjøres. Vi møter et veldig godt Brighton-lag, og forhåpentligvis skaper supporterne våre en god atmosfære.

Om Lovren og forandringer på laget:

– Jeg er ganske sikker på at Lovren ikke rekker Leicester-kampen, men forhåpentligvis er han tilbake etter landslagspausen. Det har vært målet siden vi fikk vite om skaden.

– Jeg mener det ikke gir mening å fortsette med samme lag bare fordi vi vant. Vi får se.

Om Milner:

– For Milner er ikke alderen noe problem. Han er en naturlig atlet, så han kunne sikkert drevet med alle idretter. Ønsket hans om å forbedre seg er eksepsjonelt. Noen spillere kan spille til de er 36, 37 eller 38 på grunn av deres fysiske grunnlag. Jeg er ganske sikker på at han er en av dem.

Om to rene bur:

– Vi har gjort det bra i en lang periode, ikke bare denne sesongen. Hvordan vi forsvarer oss handler om hele laget. Vi er et offensivt orientert lag, med best mulig defensiv organisering. Inn i hver kamp vi går har vi 60-70 prosent av tankene på den defensive biten.

Om Alisson:

– Han er ikke bare en bra keeper, men også en god spiller. Han gir oss flere muligheter. Det liker jeg. Han har glidd rett inn fra første sekund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]