– Vi har jobbet veldig hardt denne uken

En som er ekstra spent foran ligaåpningen er Naby Keita.

11. aug 2018 kl 19.04 Einar Kvande

Det er ventet at Naby Keita vil få sin offisielle Liverpool-debut på Anfield i morgen, seks uker ut i sin Liverpool-karriere. Liverpools nummer 8 føler at han er godt forberedt på det som venter ham i ligaåpningen.

– Gjennom preseason har vi gjort mye arbeid. Jeg tror vi alle er på et godt nivå etter disse forberedelsene. Det har ikke vært spesielt vanskelig å bli vant til nye lagkamerater. Jeg føler at jeg allerede har et veldig godt samarbeid med de tre i angrepsrekka - Sadio, Roberto Firmino og Salah, sier Keita til Liverpoolfc.com.

– Vi har selvsagt jobbet sammen som enhet, men det har ikke vært vanskelig å samarbeide med resten av laget heller. Vi har jobbet veldig bra sammen, og forhåpentligvis vil det hjelpe oss i søndagens kamp, slik at vi nå som ligaen starter klarer å praktisere det vi har trent på.

– De tre i angrepsrekka er vant til å spille sammen, og de er alle veldig hurtige spillere. De tenker raskt, og har en veldig god forståelse av hverandres spill. Min rolle blir å støtte dem, og hjelpe dem på alle måter jeg kan. Forhåpentligvis klarer jeg å gi dem noen gode baller.

En forsmak

Tirsdagens treningskamp mot Torino ga Keita en forsmak på det han har i vente på Anfield i morgen. Afrikaneren spilte første omgang av 3-1 seieren.

– Jeg var selvsagt glad for å spille. Ikke bare for å bli kjent med underlaget, men også for at jeg fikk sjansen til å spille der sammen med noen av mine lagkamerater før ligaen starter, slik at jeg fikk kjenne på stemningen. Det var en fin opplevelse, sier 23-åringen.

– Vi er alle selvsagt veldig motiverte foran sesongens første kamp. Vi har alle jobbet hardt denne uken, og nå er det viktig at vi går ut på banen søndag og viser resultatene av det vi har jobbet med under sesongforberedelsene.

– Det er også selvsagt viktig at vi vinner den første hjemmekampen for våre fans, så vi kommer til å gi alt. Forhåpentligvis er det nok til å gi oss tre poeng, avslutter Keita.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]