– Vi har mer inne

Virgil van Dijk sliter ikke med selvtilliten.

13. aug 2018 kl 23.45 Arild Skjæveland

Liverpool imponerte stort på søndag da West Ham ble feid av banen og sendt hjem med 4-0. Det var et Liverpool med nykomponert midtstopperpar – der Joe Gomez gikk inn ved sidan av Virgil van Dijk.

– Jeg var ikke bekymret for dette. Vi har spilt sammen i pre-season med Joe som midtstopper, og jeg har et veldig godt forhold til ham. Vi forstår hverandre bra utenfor banen også, og det hjelper så forhåpentligvis kan vi bygge noe, sier Van Dijk i et intervju med Liverpool Echo.

– Vi trenger alle i troppen. Alle må være klare, og det er veldig viktig i vår klubb.

Skryter av sisteskansen

En annen som blir trukket frem, er debutanten Alisson Becker.

– Han spilte veldig bra. Vi snakker mye. Han bruker stemmen veldig mye, og det hjelper. Det hjelper alle i forsvaret, og han har en veldig bra tilstedeværelse. Han har mange kvaliteter med ballen, og det hjelper spillet vårt. Vi har jobbet med det i pre-season, og må bare bygge videre på det og trene mer. Det er fortsatt mye som gjenstår.

Han mener laget har enda større potensiale enn det som ble vist mot The Hammers.

– West Ham var bare en kamp. I enkelte øyeblikk kan vi gjøre det mye bedre, og dette er bare starten. Vi prøver å bygge noe. Det viktigste er at vi konsentrerer oss om oss selv. Vi vet at vi akkurat nå har en veldig bra stall.

– Vi har mange kvalitetsspillere. Alle som spiller for Liverpool har mye kvalitet, men det handler om å prestere jevnt. Det er klart at vi ønsker å være utfordrere, men jeg føler ikke noe press. Vi spiller for å vinne i alle kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]