– Vi må regne med at flere forsvinner

Jürgen Klopp konstaterer at Danny Ings neppe blir den siste spilleren som forsvinner fra Anfield før vinduet for utgående overganger stenger den 31. august.

10. aug 2018 kl 14.34 Einar Kvande

Jürgen Klopp forventer at flere av spillerne han har i troppen finner seg nye klubber før vi skriver september.

– Om flere spillere vil forlate oss? Ja. Transfervinduet er bare stengt en vei. Vi kan ikke kjøpe flere spillere. Vi kan bare selge, men vi kan ikke selge flere til klubber i Premier League, slo Klopp fast under sin pressekonferanse i dag.

– Det er åpenbart at det er en del ting som vil skje, la Liverpool-manageren til.

– En fantastisk person

Danny Ings forlot Liverpool til fordel for Southampton på torsdag. I første omgang på lån for 2018/19-sesongen, før overgangen blir gjort permanent for nærmere 20 millioner pund den 1. juli 2019.

– Danny er en fantastisk person, og en fantastisk proff. Vi savner ham allerede, for å være ærlig. Det var ikke slik at noen var i bygningen og åpnet døren for ham, og sa at han måtte dra. Det var motsatt. Mange av oss håpet at denne overgangen kunne unngås.

– Men det som skjedde er helt normalt. Livet går videre, og han har venner her. Han vil alltid ha venner her, så det er kult. Nå reiser han hjem til barndomsklubben sin, hvor det hele startet for ham, noe som er hyggelig for ham.

– Jeg vet han er glad for dette, noe som er kult. Han er helt skadefri, og i god form, noe alle kunne se i andre omgang av kampen mot Torino. De 45 minuttene han spilte var ikke Danny Ings på sitt beste, for ingen vet eksakt hva de innebærer, men han viste at han er i veldig god form, noe som er fint både for ham og for Southampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]