Viste sin støtte til Sean Cox

Klopp og spillerne med hyllest til supporteren som ble angrepet utenfor Anfield.

5. aug 2018 kl 11.43 Johannes Steen

Før den første semifinalen i Champions League mot Roma, ble 53 år gamle Sean Cox angrepet av Roma-hooligans utenfor The Albert. Den irske Liverpool-supporteren ble kritisk skadet og lå i koma fram til nylig.

På turen til Dublin benyttet Klopp og Liverpoolspillerne anledningen til å vise sin støtte til den skadde supporteren.

Til tross for at man skulle spille kampen mot Napoli samme dag som flyet landet, tok Jürgen Klopp seg tid til å besøke familien Cox før kampstart. Bildet av Klopp med familien gikk rundt på Twitter før kampstart.

Etter kampen tok også resten av laget tid til å hylle supporteren. Spillerne samlet seg på banen rundt det samme Sean Cox-banneret man har brukt til å hylle supporteren tidligere.

Med spillerne samlet på banen tok Andy Robertson og Georginio Wijnaldum også en runde på stadion med banneret til stor applaus fra de 51,500 frammmøtte på Aviva Stadium.

Cox ble diagnosert med hjerneblødning etter angrepet og var livstruende skadet. Han ble i mai flyttet fra Walton Centre i Liverpool til Beaumont sykehus i Irland, og i midten av juli våknet han fra koma.

– Sean er ved bevissthet, og gjennomgår nå dedikert rehabilitering. Det går veldig langsomt, men fremdriften er positiv, er meldingen fra sykehuset som er gjengitt, ble det meldt fra sykehuset da.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]