Benekter interesse for Adrien Rabiot

På Anfield er de overrasket over rapportene fra Frankrike.

7. sep 2018 kl 16.34 Arild Skjæveland

Tidligere denne uken rapporterte den normalt velinformerte franske journalisten Julien Laurens at Liverpool hadde tatt kontakt med Adrien Rabiots mor. Hans mor, Veronique, jobber også som hans agent og rådgiver.

Til sommeren går Paris Saint-Germain-spillerens kontrakt ut, og han har så langt avslått alle forslag om forlengelse.

– I januar eller til sommeren

Laurens stilte også opp i podcasten The Anfield Wrap, og snakket om interessen.

– Jeg tror ikke det er første gang hun snakket med folk fra klubben. Interessen fra Klopp før han kom til Liverpool, og fra Liverpool etter at han kom har alltid vært der. Kanskje ikke like sterk interesse som nå, for det er et kupp dersom de får ham. Han er 23, et utrolig talent og en som kan tilby noe annet fra det Liverpool allerede har i laget, sa Laurens til TAW

– Så langt har det vært mye positivt mellom partene, men det er langt igjen. Men dersom du tenker på Naby Keita, og hvordan Klopp og Liverpool sikret seg ham tidlig fra RB Leipzig, kan du se noen likheter med å få i stand en avtale som kan signeres i januar om at han går til Anfield til sommeren, eller en enighet med PSG i januar.

– Dersom sesongen går som forventet, altså veldig bra, og Klopp ikke føler at han trenger en midtbanespiller, så prøver de kanskje å hente ham for neste sesong. Men dersom ting ikke går som forventet, at noen blir skadet eller ikke presterer, så vil de kanskje prøve å få i stand en avtale med en overgangssum, som vil være ganske lav ettersom han kun har et halvt år igjen av kontrakten, for en spiller som Rabiot, sa han videre.

LFC: – Ingen interesse

Fra Liverpools hold hevdes det at det ikke er noen interesse for 23-åringen. Ian Doyle i Liverpool Echo rapporterer at Liverpool er overrasket over rapportene, og insiterer på at Klopp ikke har hatt noen samtaler med den franske landslagsspilleren, verken privat eller offentlig, for å få i stand noen avtale.

Ifølge Echo er Klopp fornøyd med alternativene på midtbanen, etter å ha brukt nær 100 millioner pund på å forsterke den lagdelen med Naby Keita og Fabinho i sommervinduet. Jordan Henderson, James Milner og Gini Wijnaldum er tre andre spillere som kjemper om posisjonene på midtbanen, og var trioen som startet i forrige ligakamp borte mot Leicester City.

Liverpool og Paris Saint-Germain skal møtes i gruppe C i Champions League, med første kamp på Anfield tirsdag 18. september. Kampen i Paris skal spilles onsdag 28. november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]