– Det er Markovic sin egen feil at avtalen falt igjennom

Men Serberen nekter selv for at han gikk etter pengene.

3. sep 2018 kl 23.26 Johannes Steen

Fredag forrige uke så det endelig ut til at Lazar Markovic skulle forlate Liverpool, da klubben hadde kommet til enighet med Anderlecht om en avtale på 2,9 millioner pund pluss 50 prosent av et videresalg. Markovic tilbragte siste halvdel av forrige sesong hos Anderlecht på lån.

Overgangen kollapset imidlertid da spilleren selv ikke ble enig med den belgiske klubben om de personlige betingelsene. Klubbens manager Hein Vanhaezebrouck er tydelig frustrert og legger skylden på Markovic for at det ikke ble noe av.

– Klubbens president og sportsdirektør gjorde alt for å overbevise Markovic, sier Vanhaezebrouck.

– De ventet til Liverpool senket prisen. De gjorde en nærmest vill innsats for spilleren, men det var ikke nok. Det er hans egen feil at avtalen falt igjennom.

Det har blitt spekulert i om Markovic og agenten ser sitt snitt til å heller forlate Liverpool på en gratis overgang når kontrakten går ut neste sommer, og dermed kunne stikke mer av pengene i egen lomme.

Serberen selv avviser at dette er tilfelle, og kommer med et noe sarkastisk stikk tilbake til Anderlecht-manageren.

«Takk skal dere ha for å gjøre en så stor innsats for å prøve å få meg tilbake i klubben. Penger var forresten ikke problemet !!!!! Lykke til i fremtiden», skriver Markovic på sin Twitter-konto.

Kan gå fire år uten å spille kamper for Liverpool

Lazar Markovic sin karriere i Liverpool vil være en underdrivelse å kalle en fiasko. Han kom til klubben fra Benfica for 20 millioner pund sommeren 2014, men har aldri klart å etablere seg i førsteleveren.

Siden mai 2015 har han ikke spilt en eneste offisiell kamp for Liverpool FC, men har vært på låneopphold i Fenerbache, Sporting Lisboa og Hull i tillegg til Anderlecht med blandet suksess.

Lazar Markovic er ikke registrert for spill i Premier League denne sesongen, og dersom serberen ikke skulle forsvinne i januar eller klare å overbevise manageren innen da, vil han da ha vært Liverpools eiendom uten å spille en eneste offisiell kamp i over fire år.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]