Firmino med oppdatering på skaden

Klubbens medisinske apparat skal ta en avgjørelse om han blir klar til storoppgjøret.

15. sep 2018 kl 19.57 Johannes Steen

Roberto Firmino spilte en strålende kamp og scoret mot Tottenham på Wembley, men gikk ned for telling da han fikk en hånd i ansiktet fra Jan Verthongen. Brasilianeren klarte ikke å spille videre og gikk ut for kaptein Jordan Henderson.

I sosiale medier har bilder av Verthongens finger langt inne i Firminos øye florert, og det har vært knyttet bekymringer rundt om det kom til å bli en langvarig skade for spissen.

Like etter kampslutt kunne ikke Jürgen Klopp avkrefte at det var noe alvorlig, og tyskerens uttalelser var ikke direkte beroligende.

Nå har imidlertid brasilianeren selv gått ut i sosiale medier og beroliget fansen.

«Det var bare en skramme, øyet mitt er ok og det samme er jeg. Takk for all støtte og jeg ser dere snart! #YNWA», skriver Firmino på sin Instagram-konto.

Klubbens leger avgjør om han blir klar til PSG

Ifølge Liverpoolfc.com ble Firmino utskrevet fra et sykeshus i London i ettermiddag. Der ble det bekreftet en slitasje på øyet, men ingen varig skade. Spilleren er nå på vei tilbake til Merseyside.

Det vil nå bli tatt hånd om av Liverpools medisinske apparat, som vil ta en avgjørelse hvorvidt han vil være klar til til tirsdagens oppgjør mot Paris Saint-Germain på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]