Henderson har signert ny kontrakt

Henderson har forlenget sin tid i Liverpool etter syv år i klubben.

3. sep 2018 kl 18.10 Johannes Steen

Liverpool FC bekrefter mandag kveld at kaptein Jordan Henderson har signert en ny langtidskontrakt med klubben. Han føyer seg dermed i rekken etter Mohamed Salah og Roberto Firmino blant nøkkelspillere med ny kontrakt den siste tiden.

Ifølge LiverpoolEcho dreier det seg om en avtale som strekker seg til 2023.

– Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt for en lang tid framover, sier Henderson til klubbens offisielle nettside.

– Det føles ikke ut som det er lenge siden jeg signerte min første – det føles som om det var i går, men mye har skjedd siden da.

– Det har vært en fremgangsrik reise for meg gjennom tiden min her og jeg har nytt det så mye. Det er ingen annen plass i verden jeg heller ville spilt fotball. Jeg ønsker å være her så lenge jeg kan.

– Jeg er så priviligert som har vært i denne klubben så lenge, og forhåpentligvis enda lenger nå, sier kapteinen.

Tøff vei til toppen

Jordan Henderson kom til Liverpool fra Sunderland sommeren 2011 for nesten 20 millioner pund med alle klausuler, og veien har ikke alltid vært enkel fram til dagen i dag.

Spilleren har måttet tåle mye kritikk siden første dag, og Brendan Rodgers ville selge ham i starten av sin tid som manager i Liverpool. I 2014 ble han imidlertid forfremmet til visekaptein, og da Steven Gerrard forlot klubben året etter, tok Henderson over som kaptein.

Det har han forblitt, og den engelske landslagsspilleren står per i dag bokført med 283 opptredener og 24 mål for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]