Kan bruke Virgil selv om han har smerter

– Det blir min avgjørelse, sier Jürgen Klopp.

29. sep 2018 kl 12.52 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk har ikke trent denne uka, men var med på toget til London fredag kveld. Han sliter med smerter i ribbeina etter en duell mot Paris Saint-Germain, og fikk en ny trykk mot Southampton forrige helg.

Midtstopperen har postet bilder som kan tolkes som at han er spilleklar på sosiale medier, men ingen avgjørelse er tatt ifølge James Pearce i Liverpool Echo. Jürgen Klopp forteller at det blir hans avgjørelse.

– Jeg vil avgjøre det. Dersom en spiller går ut og sier at han er sjanseløs, så er det ikke jeg som bestemmer, men i alle andre situasjoner bestemmer jeg, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Kan spille med smerter

Klopp er forberedt på å bruke spillere selv om de har smerter.

– Virgil vil gjøre alt for å bli klar. Jeg vet hvordan det høres ut, men så lenge du ikke er alvorlig skadet, med noe brukket, eller en skikkelig strekk, så spiller guttene alltid med smerter. Det er viktig at du kan håndtere det. Dersom han kan takle smerten så kan han spille, sier manageren.

Chelsea - Liverpool spilles kl. 18.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]