Kun sju tjener bedre i Serie A

Emre Can får godt betalt etter å ha signert som Bosman-spiller.

4. sep 2018 kl 15.32 Arild Skjæveland

Lønningene til spillerne i Serie A har kommet ut, og viser at Emre Can er den 8. best betalte spilleren i den italienske serien.

Liverpool mistet midtbanespilleren til Juventus i sommer, og tallene viser at han blir betalt €5 millioner i året i Torino. Summene som er oppgitt er i netto.

Vi oppgir ofte lønn i pund her på liverpool.no ettersom det er det de engelske kildene vi bruker som regel gjør, og det betyr at han blir betalt ca 87.000 pund i uken etter skatt. I Liverpool var han som «bare» på 35.000 pund i uken – og det var før skatt.

Langt opp til den best betalte

Den best betalte spilleren er ikke overraskende Cristiano Ronaldo. Portugiseren blir betalt svimlende 31 millioner euro netto i året.

Gonzalo Higuain i AC Milan får €9,5m, mens Paulo Dybala betales €7 millioner. I Liverpool er Mohamed Salah klubbens best betalte spiller. Egypterens nye femårskontrakt skal være verdt £200,000 i uken – men det er før skatt.

Etter de helrødes gode start på sesongen har det vært lite snakk om Can, som spilte for klubben i fire år fra 2014 til 2018. Han har startet samtlige tre Serie A-kamper på benken, men har kommet inn og spilt totalt 44 minutter fordelt på tre kamper i en defensiv midtbanerolle.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]