11 avslutninger på mål – én har gått inn

Liverpool har kun ett baklengsmål på fire kamper i Premier League.

4. sep 2018 kl 11.31 Arild Skjæveland

Alisson Becker gjorde en kjempebrøler i sin fjerde kamp for Liverpool. Det var det første målet han har sluppet inn for de helrøde.

Liverpool er også denne sesongen blant klubbene som lar motstanderen slippe til minst.

Ifølge statistikk på BBC Match of the Day 2 på søndag, kom det frem at Watford og Manchester City var de to klubbene som hadde sluppet motstanderen til minst.

De to klubbene har kun fått åtte avslutninger på mål mot seg på de fire første ligarundene. Begge har sluppet inn to tre mål.

LFC har fått 11 skudd på mål, mens Chelsea har 10.

Mange sjanser mot Arsenal

Arsenal har fått en middels start på sesongen under sin nye manager Unai Emery. Det ble tap mot Manchester City og Chelsea, men laget har vunnet mot West Ham og Cardiff i sine to siste.

The Gunners har sluppet inn åtte mål så langt, og statistikken fra BBC viser at det er et av lagene motstanderen oftest kommer seg til sjanser mot.

Så langt har Petr Cech fått 27 avslutninger mot målet sitt. Bare Fulham (28), West Ham (29) og Burnley (30) har sluppet til mer.

To har flere skudd på mål

Liverpool har scoret ni mål så langt i ligaen. Manchester City (11) og Chelsea (10) er lagene som har scoret flere, mens Watford og Tottenham har scoret like mange.

City er det laget som har flest skudd på mål, med 36. Arsenal har 30 skudd på mål, mens Liverpool og Fulham begge har 26, ifølge premierleague.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]