Vil ikke rotere på samme måte som i fjor

Dårlig nytt for Simon Mignolet.

4. sep 2018 kl 00.24 Johannes Steen

I starten av forrige sesong roterte Jürgen Klopp med å bruke Simon Mignolet mellom stengene i ligaen, mens Loris Karius fikk spille i Champions League-kampene. Karius tok siden over førstekeeper-rollen i ligaen også.

Denne sesongen derimot, vil Alisson fungere som førstekeeper i begge turneringene, og Simon Mignolet vil ikke figurere med mindre £66,8 millioners-mannen er ute med skader eller suspensjon. Det melder engelske medier mandag kveld.

Det er nye dårlige nyheter for Simon Mignolet, som allerede har uttrykt sin misnøye med at han ikke fikk forlate klubben denne sommeren.

Må håpe på spilletid i cupene

Belgieren har vært åpen om at han ønsket seg bort for å jakte spilletid, men Liverpools prisforlangende skal ha vært for høyt for de fleste klubber. En låneovergang for Mignolet var uaktuelt for Liverpool.

Dermed forsvant istedenfor Loris Karius til Besiktas, mens Simon Mignolet står igjen som andrevalg i Liverpool.

Andrekeeperens håp om spilletid denne sesongen vil dermed være knyttet til Carabao Cup (Ligacupen) eller FA-cupen. Den 25. eller 26. september spiller Liverpool hjemme mot Chelsea i sin første kamp i Carabao Cup.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]