Napolis president er alt annet enn fornøyd

Han kan ikke forstå at Liverpool var plassert i pulje tre.

4. sep 2018 kl 08.17 Arild Skjæveland

I forrige uke ble gruppespillet i Champions League trukket, og Liverpool endte i gruppe med Røde Stjerne, Paris Saint-Germain og Napoli. En som er spesielt misfornøyd med det, er Napolis kontroversielle president Aurelio De Laurentiis.

– Vi er bitre, og jeg vil be UEFA om en forklaring. Liverpool, som var Champions League-finalister, plasseres i pulje tre? Det er et katastrofalt og ikke slik det skal være, sier han til Radio Kiss Kiss Napoli.

Møttes i 2010

Lagene møtes på Stadio San Paolo 3. oktober, og på Anfield 11. desember. I sommerens pre-season kjørte Liverpool over blåtrøyene og knuste dem 5-0 i Dublin – men før det var forrige møte i 2010.

Det var i gruppespillet i Europa League, og Roy Hodgson var Liverpols manager. Det ble 0-0 på bortebane, og 3-1 seier hjemme etter hattrick fra Steven Gerrard. Bortemøtet huskes kanskje best for å ha vært en uhyggelig opplevelse utenfor banen for de tilreisende fra Merseyside.

Sesongens første tap

Napoli har denne sesongen fått ny manager, og ledes nå av Carlo Ancelotti, etter at Maurizio Sarri forsvant til Chelsea i sommer.

Laget startet med en sterk borteseier 2-1 mot Lucas Leivas Lazio, før AC Milan ble slått 3-2 hjemme.

På søndag gikk det verre, da de tapte 3-0 borte mot Sampdoria, hvor Fabio Quagliarella scoret et fantastisk mål.Se scoringen under.

Napoli ligger på 5. plass i Serie A etter tre serierunder.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]