Origi er inne – Markovic ble utelatt

Premier League-klubbene har offentliggjort sine 25-mannstropper.

4. sep 2018 kl 08.54 Arild Skjæveland

Liverpool hadde håpet å kvitte seg med flere spillere enn det de klarte før overgangsvinduet stengte. Men alle vil være tilgjengelige for Jürgen Klopp den kommende sesongen, med unntak av en mann – Lazar Markovic.

Serberen var på vei til Anderlecht. Det var en avtale på plass mellom klubbene, og den belgiske klubben gjorde alt for å overbevise ham. Sent i går kveld gikk spilleren selv ut og sa at det ikke handlet om penger.

Nå kan han gå fire år uten å spille kamper for Liverpool. Kontrakten hans går ut til sommeren.

Origi er registrert

En som er inne er Divock Origi. Belgieren var tilgjengelig denne sommeren, men til tross for seriøs interesse fra klubber som Valencia, Borussia Dortmund og Wolverhampton – sistnevnte takket spilleren nei til, så ble han værende i Liverpool.

23-åringen er langt bak i køen, bak spillere som Sadio Mané, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Daniel Sturridge, Xherdan Shaqiri og Dominic Solanke, om han ikke skulle finne tilbake til formen. Basert på pre-season så den ut til å være langt unna.

Samtlige av klubbens sommerkjøp er registrert for spill. Se alle troppene hos premierleague.com. Liverpools tropp ligger i faktaboksen under.

Minst åtte «home grown»

En klubb kan ikke ha flere enn 17 spillere som ikke er går som «home grown». Det er en spiller som har vært registrert i en klubb tilknyttet det engelske eller walisiske fotballforbundet i tre hele sesonger før spilleren er fylt 21 år. De har en stjerne ved siden av navnet sitt i listen under.

U21-spillere kommer utenom 25-mannstroppen og er registrert for spill. En U21-spiller må være født etter 1. januar 1997.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]