– Henderson er vår general

Jürgen Klopp lovpriser sin kaptein etter at han signerte ny kontrakt.

3. sep 2018 kl 19.06 Johannes Steen

Mandag kveld ble det kjent at Jordan Henderson har signert en ny avtale med Liverpool. Som vanlig går ikke klubben ut med lengden på kontrakten, men det skal dreie seg om en avtale til 2023.

Jürgen Klopp bruker store ord om sin kaptein når han snakker med klubbens offisielle nettside etter at Henderson signerte.

– Det er fantastiske nyheter, men det burde ikke kommer som en overraskelse på noen. Han er perfekt for oss og vi for ham, sier Klopp til Liverpoolfc.com

– Jordan besitter akkurat hva det kreves for å være en Liverpool-spiller i den moderne fotballen. Du kan se på hans handlinger på og utenfor banen at han behandler det å representere vårt emblem og trøye som et privilegium. Han tar ingenting for gitt og streber etter å lære og bli bedre hele tiden.

– Han bærer stor vekt på sine skuldre som folk på utsiden ikke ser, men han omfavner det ansvaret og lederskapet. Han er vår general, og jeg stoler fullstendig på ham. Men det beste er at jeg vet han vil bli enda bedre de kommende årene.

– Jordan er så viktig for oss og vi er svært heldige som klubb å ha denne personen til å forpolikte seg til oss slik han har.

– For Jordan og hans fantastiske unge familie er jeg veldig glad for at de nå vet at de er en del av Liverpool-familien for enda lenger tid.

Jordan Henderson fikk kapteinsbindet av Brendan Rodgers, men har siden Jürgen Klopps inntreden bevart tilliten. Han har kun starten én kamp for Liverpool denne sesongen, men det dreier seg ifølge Jürgen Klopp ikke om annet enn at han kom sent tilbake fra VM.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]